onsdag 6. oktober 2010

XMRV/MLV seminar

European Society for ME (ESME) inviterer til XMRV/MLV seminar i Oslo 28 november 2010.

Foredragsholderne vil være Dr. Judy Mikovits, forskningsdirektør ved Whittemore Peterson Institute (WPI) for Nevroimmune sykdommer, Nevada, USA og Dr. Mette Johnsgaard, medisinsk direktør for Lillestrøm Helseklinikk, Scandinavisk Institutt for ME/CFS.

Programmet vil inneholde den nyeste informasjonen om XMRV og MLV virus. De siste oppdateringene om testing, resultater, behandlinger og forskning vil bli tatt opp. Situasjonen i Norge om testing, resultater, behandling og forskning vil også bli omtalt og diskutert.

Seminaret vil bli holdt på engelsk, og er åpent for alle typer helsepersonell, men også pasienter og de som ellers skulle være interessert. Pasienter oppfordres til å invitere sine leger, sykepleiere og andre helsetilbydere. Politikere og journalister er også velkomne.

WPI står bak forskningsstudie som knyttet ME til et nylig oppdaget retrovirus, XMRV. Studien vakte en stor interesse blant både pasienter og leger, og tente et nytt håp om å finne en årsak til sykdommen. Etter denne studien har det blitt gjort flere andre studier, men med ulike resultater. Jeg har meldt meg på seminaret. Jeg gleder meg til å få en oppdatering om forskning og resultater fra en av verdens ledende forskningsinstruktører, Dr. Judy Mikovits.

Judy Mikovits

Seminaret er organisert av ESME -  European Society for ME. Send en mail til ESME på post@esme-eu.com for å melde deg på. Husk å skrive navn, adresse og yrke når du melder deg på. Husk også å nevne om du er pasient eller pårørende.

Siste frist for påmelding er 15/11/2010. Det er begrensede antall plasser så det lønner seg å melde seg på snarest.

Les hele innbydelsen på ESMEs hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar