tirsdag 29. mars 2011

Gradert trening

I dag har jeg gått en rask tur i 15 minutter. Dette er et stort steg for meg! Hurra!! Hvis kroppen takler det skal jeg fortsette å gå raske turer et par ganger i uka, og øke minuttene gradvis.

Nå skal jeg legge meg ned og hvile noen timer. Ha en fin dag alle sammen!

5 kommentarer:

  1. Deilig å komme seg ut!! Det høres ut som en bra plan, husk å ta høyde for at reaksjonene kan komme opptil et døgn senere, men tåler du det fint er det jo ingen grunn til å la være. :-) Ønsker deg gode vårdager!

    SvarSlett
  2. Så flott! Håper det fungerer for deg :-) Det er veldig deilig å være ute i vårsola. Jeg skal også gå 15 minutter hver dag, men ikke nødvendigvis fort.

    SvarSlett
  3. Jeg er spent på hvordan formen vil være i morgen og i overimorgen for å si det sånn...Jeg dro og svømte på lørdag, det gikk ihvertfall greit :)

    SvarSlett
  4. Hipp hipp hipp! Du er flink!
    Jeg er forresten gjerne med på en 15 minutter (etter påske/i en helg) bare fordi det er hyggeligere og kanskje lettere å motivere seg sammen med noen?
    Gleder meg til lørdag! Nå skal jeg dra for å svømme om en time. Hurra!

    SvarSlett
  5. Ja, så bra! Det er mye hyggeligere å gå tur når man er to :) Lørdag blir koselig, gleder meg masse! :D Sifra hvis du vil ha noen å svømme med også, forsøker å bytte på å svømme og gå turer :)

    SvarSlett