torsdag 14. april 2011

Super-Iris på en dårlig dag

tumblr_lbuhoqYuBl1qz4teno1_1280



Jeg har fortsatt slike dager. Heldigvis blir de færre og færre.

4 kommentarer:

  1. Føler du deg bedre med den kuren du går på nå, er det ikke Ery-Max du har tatt ? Jeg er ferdig med Ciprofloxacin og Amoxicillin, følte meg super bra under de 2 ukene, så begynte jeg på Therbotic og mutaflor for 2,5 uke siden og ble sykt dårlig, følte meg helt utenfor meg selv. Fikk beskjed om å kutte ut mutaflor og bare ta en halv dose med therbiotic, føler meg bedre men merker at formen ikke er helt på topp. På søndag begynner jeg på Ery-Max, spent på hvordan jeg vil reagere på den.

    Hvor lenge skal du forresten gå på antibiotika og probiotika ? Jeg skal gå på kurer frem til 04.08. så det blir jo nesten 5 mnd. på kur.

    SvarSlett
  2. Den forrige kuren jeg gikk på bestod av en uke med antibiotikaen Amoxicillin enterocoated, og deretter tre uker med probiotikaen Terbiotic complete. Jeg ble dårlig av antibiotikaen, og enda dårligere av probiotikaen. I etterkant følte jeg meg bedre enn før kuren, men etter et par uker ble jeg dårligere igjen.

    Nå har jeg gått en uke på antibiotikaen Ery-Max, og har startet på probiotikaen Therbiotic factor som jeg skal gå på i tre uker. Jeg føler meg allerede mye bedre enn før jeg starter på antibiotikakuren, så det lover godt.

    Det var jammen ikke få kurer du skal gjennom! Legen har satt opp tre kurer i alt på meg, men hvis immunforsvaret mitt begynner å fungere av seg selv etter denne kuren skal jeg ikke ta flere kurer tror jeg.

    SvarSlett
  3. Så bra du får færre og færre dårligere dager :) Og ikke minst at du, som du nevner i kommentar feltet, har fått en probiotika du tåler bedre enn den du tok sist :) Håper bedringen din holder seg!

    SvarSlett
  4. Takk! :) Jeg er spent på hvor lang effekt denne kuren vil ha! Det optimale ville naturligvis vært at immunforsvaret begynte å jobbe selv, men det kan nok ta tid.

    SvarSlett