fredag 14. desember 2012

Ingen penger til forskning på ME

Ingen av de tre prosjektene som ville forske på ME fikk penger av Forskningsrådet, skriver dagens medisin.no.

I fjor kom det en norsk studie med resultater med behandling fra ME med det kreft- og revmatisme-legemidlet rituximab ((MabThera). Professor Olav Mella og hans kollega, overlege dr.med. Øystein Fluge ved avdeling for kreftbehandling og medisinsk fysikk ved Haukeland universitetssjukehus, søkte om ni millioner kroner til en fase III- studie.

Les hele artikkelen her.

3 kommentarer:

 1. Hei Super Iris. Jeg har vært innom bloggen din av og til de siste fire årene som datteren min har vært syk (dessverre alvorlig syk fremdeles). Registrer at det er lenge siden du har skrevet noe nå, og håper det betyr at du har annet å tenke og studerer og lever vel. Håper det for din del selvfølgelig men også fordi det gir håp for min datter og mange andre.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Takk for fine ord. Jeg er frisk og studerer, så fokuset er nok litt andre steder for tiden, ja. God bedring til datteren din, jeg håper de finner ut av denne forferdelige sykdommen snart!

  SvarSlett
 3. Var det behandlingen fra den klinikken i Lillestrøm som hjalp deg? Vurderer å dra dit selv, for de virker dyktige. Vh Eirik

  SvarSlett