lørdag 29. september 2012

Super-Iris har blitt student!

Jeg har en hyggelig nyhet til dere som fortsatt følger bloggen min! Jeg har nemlig flyttet til Trondheim for å studere musikk på fulltid!

I sommer har jeg vært på festival, tog-ferie med en venninne og på en ukes intensivt orkesterkurs, og nå skal jeg altså prøve meg på fulltidsstudie!



Men helt frisk er jeg riktig nok ikke ennå. Selv om jeg tåler mye mer enn før må jeg fortsatt ta forholdsregler så jeg ikke får tilbakeslag og blir dårlig igjen. Jeg er nøye med å holde et sunt kosthold hvor jeg holder meg unna de matvarene jeg er allergisk mot (da spesielt gluten), passer på å få nok søvn om natta og tar mye kosttilskudd og probiotika for å holde immunforsvaret mitt i form.

Det skal fortsatt mindre til før jeg blir sliten enn det gjør for friske mennesker og legen min på Strømmen Medisinske Senter vil at jeg skal være stabilt bra i ett år før hun vil friskmelde meg helt.

Tusen takk til dere som har fulgt bloggen min, det ville ikke vært så gøy å skrive uten lesere! Etterhvert skal jeg skrive et innlegg med et sammendrag av hva som har gjort meg frisk, og jeg kommer nok til å følge litt med på ME-nyheter og forskning selv om ME ikke er en stor del av hverdagen min lengre.